Acupunctuur

Bij acupunctuur wordt er gebruik gemaakt van hele dunne naaldjes. Door het inbrengen van deze naaldjes op bepaalde acupunctuurpunten wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Het lichaam wordt op deze manier geholpen de natuurlijke balans te herstellen.

Naast klassieke acupunctuur zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van pijnklachten. Of deze klachten nu acuut zijn of chronisch, met Balans Methode merk je tijdens de eerste behandeling, en vaak al binnen een paar minuten resultaat. Veel vormen van pijn en ongemak kunnen met deze methode behandeld worden. De duur en frequentie van het aantal behandelingen hangt af van de klacht en hoe lang deze klacht al bestaat.

Een acupunctuur behandeling duurt gemiddeld drie kwartier tot een uur en kost € 67,50 De behandelingen worden deels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk voor de zekerheid altijd even in de polisvoorwaarden of hier,  neem desgewenst contact op met de zorgverzekeraar. Het is mogelijk om een behandeling acupunctuur te combineren met shiatsu therapie deze behandeling duurt 75 minuten en kost € 85,00.