Sportmassage

Sportmassage

Klachten aan pezen, spieren en gewrichten, vrijwel iedereen wordt er wel eens in meer of mindere mate mee geconfronteerd. Daar hoef je geen topsporter voor te zijn. Klachten kunnen ontstaan bij het sporten of gewoon tijdens het uitoefenen van de dagelijkse bezigheden, door stress of vermoeidheid.

Spieren en de bijbehorende structuren hebben bij belasting vaak veel te lijden. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld spierpijn, stijfheid en vermoeidheid. Sportmassage is erop gericht om het herstel van de spieren en bijbehorende structuren te bevorderen, om ongemakken te voorkomen en de conditie van spieren en omliggend weefsel te optimaliseren. Het doel van de sportmassage is het versneld afvoeren van afvalstoffen en daarnaast een betere doorbloeding te verkrijgen zodat er een grotere toevoer van zuurstof en voedingstoffen naar de spier toe kan gaan.

Tijdens een behandeling wordt er gebruik gemaakt van uiteenlopende massage technieken en indien nodig van verschillende tapetechnieken. De behandelingen kunnen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering in aanmerking komen. Het tarief voor 60 minuten is € 67,50 en  30 minuten € 38,50.

sportmassage